pátek 23. září 2011

Amerika se může připojit k síťové neutrality průvod 20. listopadu, v případě, že soud nechat

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/america-may-join-the-net-neutrality-parade-on-november-20th-if/:
Neutralita sítě FCC
No Americe 20. listopadu vy budete konečně síťové neutrality předpisů všechny své ... za předpokladu, že očekávané hromada žalob není proces ztroskotá. FCC zveřejní své "otevřeného internetu pravidla" ve Federal Register zítra, takže oficiální předpisy. Jedná se o stejné poměrně skromné ​​návrhy, které byly předány téměř před rokem na republikánské opozici, a na ten osudový den, v listopadu, už se podle plánu v platnost. Pravidla již čelí výzvám z Kongresu , Verizon a MetroPCS , ale ty kostýmy byly zamítnuty , neboť předpisy technicky neexistoval. Po Zítra však budou všechny právní problémy je poctivá hra. Vzhledem k tomu, FCC se spoléhat na své doplňkové pravomoci, místo přeřazení širokopásmové připojení jako Tier II služeb (podobně jako telefonní pevné linky), může tyto problémy skutečně setkat s úspěchem. Pokud potřebujete opakovací, stačí si přečíst, nebo návod k neutralitu , stejně jako náš rozhovor s advokátem a profesorem práva Tim Wu. Nyní budeme muset počkat a uvidíme, co bude zítra.

Amerika se může připojit k síťové neutrality průvod 20. listopadu, v případě, že soud nechal se původně objevila na Engadget na čt. 22.září 2011 19:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj FCC (PDF) , Ars Technica | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat