pátek 23. září 2011

Vyrůstat Geek: Zachary Lutz

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/23/growing-up-geek-zachary-lutz/:
Vítejte na Vyrůstat Geek , probíhající funkci, kde jsme se podívat se na naši mládež, a vyprávět příběhy o vyrůstání za podivína, že jsme. Dnes máme vlastní přispět Mobile Editor, Zachary Lutz .

Možná, že to vyžaduje zvláštní plemeno se hrdě nosit označení "geek". Ne, nemluvím o artistů, které kousnou hlav kuřat (zjistit původní význam slova), ale o lidech, jako jste vy a já, lidé, kteří sledují své zájmy na fantastický titul. Nezáleží na tom, zda je váš vášní je pletení, rybaření nebo jízda na kajaku, pokud jste zvědaví fyzická osoba, která je vždy žízní se chcete dozvědět více, je tu dobrá šance, budeme si spolu. Pro mě, mé škatulky jen tak náhodou počítačů - a, více nedávno, mobilní technologie. Jistě, můžete svést na hodinách příliš mnoho před obrazovkou, ale jako určitou vlastní pravomoc popová hvězda by se říct, rád bych, že jsem se narodil tak.

Pokračovat ve čtení Vyrůstat Geek: Zachary Lutz

Vyrůstat Geek: Zachary Lutz původně objevila na Engadget na pá. 23 září 2011 16:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat