pátek 23. září 2011

KISSmetrics vám pomůže upírají na hodinu skutečně věci s kohorta zprávy

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/j0NNDJvG92g/:
www.kissmetrics

Kissmetrics , spuštění služby Analytics, která vám pomůže mít přehled o tom, jak uživatelé využívají své webové stránky, je přidání nové nástroje pro své sady produktů, dnes: kohortní analýzy .

Kohorty, pro ty, kteří nejsou obeznámeni s nimi, jsou skupiny uživatelů, kteří se zaregistrují v daném časovém období (například každý, kdo se zaregistrovali v období mezi lednem 1 a 7, 2011). A jejich analýza může nabídnout některé cenné informace o tom, jak lidé používají (nebo jste přestal používat) své služby. Kissmetrics spoluzakladatel Neil Patel vysvětluje, že marnost metriky můžeme často vidět se diskutuje v tisku, stejně jako celkový počet uživatelů, může být zavádějící. Například, vaše stránky jsou rostoucí celkové používání každý měsíc, ale, že růst může být poháněna výhradně nárůst registrací nových - Kdo může zakrýt skutečnost, že starší uživatelé mizí.

To je místo, kde zpráv kohorta přijít vhod: nechají si zlomíte celkové uživatelské základny do různých skupin, pak uvidíte, jak každý z těchto skupin využívání služby během, řekněme, v následujících šesti měsících. To může být užitečné jak odhadnout životnost hodnoty uživatelů, a zjistit, jak velkou část vlivu nových funkcí, které jsou pro každou skupinu uživatelů. Kissmetrics vám dovolí dále rozdělit své uživatele do kohorty se podle toho, jak oni byli odkazoval se na vaše stránky.

Patel uznává, že existují i ​​jiné služby, které mají v úmyslu nabízet ročníku zpráv a včetně Mixpanel a RJMetrics, ale říká, že jejich výrobky, alespoň pokud se jedná o ročníky dávají uživatelům flexibilitu méně (on se také domnívá, Kissmetrics je snazší použití). Patel říká Jednou z klíčových vlastností, které nabízí Kissmetrics, že ostatní nemají, je možnost "přiblížit" na každém kohorta až na jednotlivé uživatele.

Kissmetrics je k dispozici zdarma na 30 dní zdarma, s možností příjmu prémiových plány k dispozici po které začíná na $ 29/month (růst cen v závislosti na velikosti vaší velikosti a počtu datových bodů, které sledujete).

Máte-li zájem dozvědět se více o kohorty, Evernote CEO Phil Libin již dříve hovořil podrobně o tom, jak jeho společnost používá tento druh dat.


:
Web:

Žádné komentáře:

Okomentovat