neděle 31. července 2011

Zeptejte se Engadget: Jaký je nejlepší řešení v předplacené bezdrátové?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/30/ask-engadget-whats-the-best-deal-in-prepaid-wireless/:
Víme, že máte otázky, a pokud máte dost odvahy, aby požádal Světovou odpovědi, tady je na výstupu, aby tak učinily. Tento týden Zeptejte Engadget dotaz přichází k nám od Alejandra, kteří se snaží profitovat z náhlého nadbytku absolutně úctyhodných předplacených smartphony. Máte-li zájem zaslat poptávku na své vlastní, napište nám linku na prodeji [at] Engadget [dawt] com.

"Dívám se chytit nový telefon prostřednictvím předplacené služby. Jaký je nejlepší předplacené telefonní služby, pokud jde o celkové ceny, telefonní volba a další zvony / píšťalky. Díky!"

Jsme hádat hledá smartphone tady, tak před vámi křičet "Kriket!" a uteče do kopců, aby trochu pozornost lidí, jako je Virgin Mobile a Boost Mobile, mezi ostatními. Někdo z vás měl obzvláště okouzlující zážitek s předplacenou poskytovatele? Mluv se v komentářích níže!

Zeptejte se Engadget: Co je nejlepší řešení v oblasti předplacených bezdrátové původně objevila na Engadget na so. 30 červenec 2011 22:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat