neděle 31. července 2011

3DS NES velvyslanec Program hry přidá multiplayer, další funkce

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/30/3ds-nes-ambassador-program-games-will-add-multiplayer-other-fea/:
Nintendo 3DS
Nintendo opravdu chce, aby to těm z vás, kteří již skořápky z 250 dolarů na 3DS, s ohledem na blížící se 80 dolarů cenový pokles . Pravděpodobně jste už věděli, že byste se dostat hromadu volných NES her na 1. září, ale také můžete očekávat, že budou aktualizovat a zlepšit do budoucna. Nejedná se o to bude polovičaté porty, které se tlačil ven rychlé zavedení, prošpikovaný chyby, a zapomněl. Někdy v průběhu tohoto roku, budou nabízet jako platí verze přes eShop s více funkcemi, jako je simultánní hru. Nejlepší část? Způsobilé pro velvyslance Program dostanou zdarma upgrade na prodejní verzi. Jeden rys můžeme říci, jste zvyklý být přidán i když je 3D - klasické tituly jako Legenda Zeldy a Super Mario Bros zůstane blaženě dvojrozměrný.

3DS NES hry velvyslanec Program přidá multiplayer, další funkce původně objevila na Engadget na so. 30 červenec 2011 19:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Joystiq | zdroj IGN | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat