neděle 31. července 2011

Teď náměstí Zpracování 4 miliony dolarů Mobilní platby za den

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ub-iSmYR3QE/:

V jedné rovině s 100 miliony dolarů v nových finančních prostředků, náměstí neustále roste jako plevel na mobilní platby prostoru. Po absolvování 3000000dolar značka na konci května, náměstí je nyní zpracování 4 miliony dolarů na mobilních plateb denně a je na dobré cestě k dosažení přes $ 100 milionů transakcí v červenci. A COO Keith Rabois nám říká, že očekává, že společnost na dvojnásobek tohoto množství do října.

V pozdním červnu, náměstí zvýšil masivní kolo financování, které společnost ocenila nad 1 miliardu dolarů. V době oznámení, bylo zjištěno, že náměstí bylo zpracování téměř 4 milionů amerických dolarů v platbách za den, ale společnost předčil této ochranné známky, o měsíc později. Rabois nám říká, mezinárodní expanze je součástí další fáze růstu. Ten očekává, že prvním spuštění možnosti plateb mimo USA v roce 2012.

A iPad použití náměstí je na vzestupu, zejména poté, co společnost uvedla na trh nový ničivý iPad App nahradit pokladny a věrnostních karet. Rozdělení z hlediska použití jsou iPad (21%), iPhone (45%), iPod (3%) a Android (31%).

V minulém roce nám bylo dodáno více než 500.000 čtenářů kreditní karty , zpracovává více než milion transakcí za měsíc. A hranaté zařízení se prodávají v obchodech Apple .

Zjednodušeně řečeno, pokud jste neměli brát vážně náměstí, možná byste měli zvážit.



Žádné komentáře:

Okomentovat