neděle 31. července 2011

(Zakladatel příběhy) Ben Lerer: Thrillist udělá "40 milionů dolarů v příjmech letošního roku"

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/71DLjnKYsqE/:

V této epizodě Zakladatel příběhy , Chris Dixon sedne s Thrillist spoluzakladatel a generální ředitel společnosti Ben Lerer (která je také partnerem se svým otcem Ken Lerer v Lerer Ventures). Zaměřená na mladé lidi, Thrillist je "platforma pro lidi", které nabízí "místní i celostátní obsah a obchodu smooshed na jednom místě," říká Lerer.

Inspirován Denní Candy Bob Pitmanova (Pitman je jedním z prvních investorů v Thrillist), Lerer založil Thrillist pár let z vysoké školy. Předtím, než přišel na to, že chtěl vytvořit průvodce městem pro lidi, on a jeho spoluzakladatelem prošel hodně "rychle zbohatnout schémata", se společnou nit, že nevěděl nic o žádné z nich. Jediné, co opravdu ví o byl "povrchní zábavy a nakupování stupidní sračky." A tak Thrillist se narodil. Průvodce pro lidi s hlasem časopisu národní muže, ale lokální zaměření.

Dnes stránky loajální pokračování mezi 3 a 4 miliony předplatitelů muže, kteří jsou velmi atraktivní pro inzerenty značky, ale také velmi těžké dosáhnout. Lerer postavený reklamy a obsahu podnikání slušný 8-postava ročních příjmů, ale pak se rozhlédl po sociální obchodní společnosti, jako Groupon a pozlacení a myslel, že může urvat kus, který vytvořením paralelní obchodování podniků a cross-selling, aby jeho demografické. Tak loni koupil JackThreads , skupina nákup místo na závity mužů. V lednu se na vrstvený zabývá podnikání s Thrillist Rewards .

Tržby výstřel přes střechu. Lerer projekty Thrillist dosáhnou "o 40 milionů dolarů tržeb v letošním roce, téměř ztrojnásobila z loňského roku." On nyní zaměstnává 115 lidí, a to až ze 45 v loňském roce. Není to špatné pro obchod založený na frivolní hovno.

Sledujte předchozí epizody Zakladatel příběhy zde .


Žádné komentáře:

Okomentovat