neděle 31. července 2011

OMG / JK: Man In The Yellow bundou

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/zSjsT0i3rhs/:

Jsme zpátky na novou epizodu OMG / JK - představovat oba vaši hostitelé se sešel ve studiu TCHQ (byl jsem zpátky v SF pro naše mobilní První CrunchUp ). Jo, a tato epizoda také portrét muže ve velké žluté sako. Nebudu zkazit.

My Kick off tento týden epizoda tím, že skočí do nové Twitter je reklamní formát, který umožňuje umístit značky povýšen tweety v horní části toků svých následovníků ". Twitter je již dlouho hrál s různými formáty reklamy - bude tento Prosím uživatele, nebo jen obtěžují je?

Další na řadě máme Facebook tajemství iPad aplikace, které unikly se v rámci oficiální aktualizace pro své aplikace pro iPhone. MG si ruce na app a testovány před Facebook odříznout přístup, a jeho první dojmy jsou dobré - Nalaďte se na detaily.

Nakonec jsme diskutovali Airbnb nedávné fiasko, kde si host svůj domov zničen hosté, a jak se při spuštění reagoval na otázku. Všimněte si, že tato epizoda se natáčel před několika dny, takže nebudeme diskutovat o našich nejvýznamnějších poslední příspěvek o situaci.

Zde jsou některé příspěvky týkající se tohoto týdne epizody:

Přihlásit se k nám na iTunes!


Žádné komentáře:

Okomentovat