neděle 31. července 2011

Zdravotnictví Narušení: poskytovatelé se chyb novin (část III)

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/SbWoNTgNtqk/:

Poznámka redakce: Tento příspěvek byl hostem napsal Dave Chase, generální ředitel Avado.com , zdraví, technologická společnost, která byla TechCrunch Disrupt finalista . Předtím působil jako konzultant managementu ve zdravotnictví Accenture praxe poradenství na 25 nemocnic a byl zakladatelem zdraví podniku společnosti Microsoft. Můžete sledovat ho na Twitteru @ chasedave .

Od druhé poloviny 90. let, rukopis je na zeď pro noviny společnosti, které médií budoucnost digitální. Heck, vlastní noviny "obchodní části zprávu o tento trend. Přes toto, většina průmyslu zaměřeného na tradiční strategie, jako je přijímání na dluh získat jiné noviny nebo investovat do nových tiskových strojů, což vede ke katastrofálním důsledkům.

Abychom byli spravedliví, tam byly některé digitální investice, včetně pronájmu top-zásuvka talent. Postupem času se však byly týmy, digitální okraj a nakonec i talent, který měl schopnost transformovat tyto organizace odešel příležitostí, kde se jejich ruce nejsou vázány. Jinými slovy, závazek nebyl dostatečně hluboko, aby účinek opravdovou transformaci.

Nyní za zdravotní péči v USA: Je jasné, že odvětví musí přesunout pozornost k výsledkům z "dělat více, Bill víc" orientaci. Pokud existoval průmyslu, který by měl pochopit, že je efektivnější řešit základní onemocnění léčit příznaky, je třeba zdravotní péči. Nebo, jak již známé vydavatelství říkal, "unce prevence se vyrovná libře léku." Prevence zaměřená na země jako je Dánsko dramaticky snížit potřebu nemocnice. Jakmile na 155 nemocnic, které jsou na méně než třetinu, která dnes. Připadá mi to dobře známo, je novinkou na poskytovatele zdravotní péče mluvím.

Ať už nevím, tyto skutečnosti nebo je ignorovat, faktem je, že jsou neuvěřitelně velké investiční projekty na programu mnoho zdravotních systémů. Vzhledem k tomu, 62% nemocnic-založené, neziskové organizace, je to úžasné, že jsou více zaměřeny na investiční projekty, než řešení celkový zdravotní stav jejich komunit. Nikdo učinil v případě, například, je to chronických stavů, které spotřebovávají 75% z 2,6 bilionů dolarů kartu v USA nejlépe řeší tím, že staví další budovy. Někteří dělají v případě, že existuje rostoucí zdravotnické realitní bublina, zatímco náklady chronických onemocnění i nadále rozšiřovat.

Ve zdravotnictví, je to jako bychom byli budování lepších firehouses a investicemi do protipožárního vybavení, zatímco my v přepočtu odchodu mastné hadry okolí, nechat děti hrát si s ohňostrojem na suchých stráních a stavebních konstrukcí s jedním koncem. Možná jsme nejlepší "požární" nástrojů a talent na světě, ale my bychom být mnohem lepší, když se brání ty "ohně", spouštění na prvním místě.

Dr. Ted Epperly nedávno dokončil jeho termín v čele Americké akademie rodinných lékařů a provozuje rodinného lékařství Sídlo programu Idaho, který obsahuje 80 lékařů, které slouží více než 20.000 pacientů. Na cestě po jeho zařízení, přestal komentovat scéně v čekárně svého největšího kliniky, něco, co je typické pro mnoho ordinace čekárny jsme všichni zažili. Popsal scénu jako selhání ve srovnání s vizí toho, co má v plánu na realizaci.

Ve vizi Epperly, on popisuje palubní desku, která táhne z registru všech svých pacientů. Spíše než reaktivně čekat na někoho, kdo se dostavit na klinice, si představuje systém, který aktivně sleduje řadu podmínek svých pacientů zkušenosti. Například, zajistí si diabetici mají pravidelné nohy a oční vyšetření hladiny glukózy v krvi a jsou neustále monitorovány. Pokud někdo nemá naplánované APPO

Žádné komentáře:

Okomentovat