neděle 31. července 2011

Netflix plugin pro ChromeOS hity v1.0.2, je oficiální verze za rohem?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/31/netflix-plugin-for-chromeos-hits-v1-0-2-is-an-official-release/:
Když Google Chromebooks začali přijít bez Netflix streaming Byli jsme slíbili jsme se předvídatelně zklamaný , ale to může být odstraněna ihned. Zatímco majitelé Chromebook naladěn na kanál beta aktualizace poprvé zaznamenali vstup plugin Netflix minulý měsíc, ale ještě nemohl ve skutečnosti přehrávat filmy a neprokázalo, že na starší, jednojádrový Atom Powered kr-48 notebooků. Rychlý posun vpřed do současnosti, kde jeden z našich přátelských komentáře moderátorů, masterofrandom byl spatřen Tato aktualizovaná v1.0.2 plugin číhá v hlubinách svého zavražděného z 12-INCHER . Tam je ještě žádný playback být měl, ale my jsme přijít na Netflix se neaktualizuje číslo verze za 1,0, protože je to konečně přišel na to, dokonalý systém řízení fronty. Chromebook majitele nebo potenciální majitele (a tím i uživatelé Linuxu) stále čeká na hodinky Okamžitě streaming - Vaše upozornění úroveň je barvou.

[Díky, masterofrandom]

Netflix plugin pro ChromeOS hity v1.0.2, je oficiální verze za rohem? původně objevila na Engadget na ne. 31 červenec 2011 00:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat