neděle 31. července 2011

Microsoft korun, 20 výherců v soutěži Mango aplikace, poražení domů bezvýsledné

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/31/microsoft-crowns-20-winners-in-mango-app-contest-losers-go-home/:
Microsoft korun, 20 výherců v soutěži Mango aplikace, poražení domů bezvýsledné Mysleli jsme si, Mango je nektar už zatraceně sladký, ale skupina mladých vývojářů nedávno začal s výzvou, aby příští generace Windows Phone 7 zážitek ještě chutnější. V návaznosti na loňské "Rockstar" soutěže, Microsoft požádal studenty, aby předložila Mango App prototypů přes Twitter, se slibem, že vývojáři telefonů pro nejvyšší položky. Mezi top 20 # WPAppItUp podání je program, který pomáhá barvoslepý zjistit, jaký odstín puce jsou vykukovala a sadistického budíku, který vyžaduje, aby uživatelé k řešení hádanek před zasažením Snooze tlačítko. Zdá se, že Microsoft má stále 30 Windows Phones dát pryč, a hledá mladé DEVS nabídnout až příští americký nejvyšší Mango app. Podání pokyny lze nalézt na zdroj níže uvedeném odkazu.

[Díky, E-Dan]

Microsoft korun, 20 výherců v soutěži Mango aplikace, poražení domů neplodné původně objevila na Engadget na ne. 31 červenec 2011 15:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Windows Blog týmu | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat