pondělí 11. července 2011

Zapnutý: Chtít webOS

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/10/switched-on-wanting-webos/:
Každý týden Ross Rubin přispívá Zapnutý , sloupek o spotřebních technologií.

Poslední Zapnutý diskutovali, proč HP mohou mít více licencí, než úspěch webOS Palmu a nikdy se s PalmSource s Palm OS. Abych to v souvislosti s modernější konfliktu, může HP na mobilní telefony je ekvivalent Google Nexus zařízení (ale lépe prodávají v ideálním HP), soutěží s telefony od jiných zúčastněných stran Android. Dokonce i Nexus telefony, nicméně, nakonec produkoval stávajících licencí, jako je HTC a Samsung.

WebOS jako licencovaný operační systém by pravděpodobně konkurovat nejvíce přímo s Windows Phone 7, OS, který nabízí licence a spotřebitele nějaký výběr, ale zachovává konzistentní uživatelské prostředí - zejména proto, že se snaží, aby soud vývojáře. Na rozdíl od telefonu Windows 7, i když je webOS se rychle rozšiřuje do nových tvarů, s TouchPad slouží jako první hmatatelný důkaz.

Společnost HP uvedla, že je nejvíce zajímá licence společnostem, které nebudou konkurovat na svých klíčových trzích. Pro tuto chvíli, pojďme počítat z HP hlavní konkurenti PC Acer, Dell (který jednou může se snažili vybudovat svůj vlastní webOS-jako platformy, když to získalo Zing), Lenovo a Toshiba. Nicméně, mnoho společností, které by mohly přispět k rozvoji významné (z hlediska absolutního objemu, ale i jako relevantní platformu pro vývoj), stupnice pro webOS alespoň v nabídce na trhu v USA, na minimum, telefony. Sluchátko licence může naplnit webOS telefony s funkcí, jako je 4,3-palcový displej, který HP vystříhala, ale který byl přítomný v mnoha úspěšných smartphonů.

Pokračovat ve čtení zapnuto: Chtít webOS

Zapnutý: Chtít webOS původně objevila na Engadget na ne. 10.7.2011 17:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat