pondělí 11. července 2011

BlackBerry Internet Service 4.1 přichází 8. října připravovat schránky došlé pošty pro dobro?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/11/blackberry-internet-service-4-1-coming-october-8th-priming-inbo/:
Pro některé je to jen místo vydání, ale pro ostatní je to mnohem, mnohem víc. V případě, že uniklé dokumenty získané N4BB.com je správné, 4.1 verze BlackBerry Internet Service je sestupuje Pike, kvůli zahraničí 10. září a ve Spojených státech 8.října. Jako každý fanoušek BB by se dalo očekávat, že přinese sadu vylepšení, narážet do maximální velikost přílohy na osm megabajtů, zvýšení určitá bezpečnostní opatření, a dodává vynikající znějící novou funkci nazvanou Doručená pošta připravovat. S tímto se prvních 20 zpráv z nově přidaných účet okamžitě stažena, "okamžitě poskytuje uživatelům jistotu, že jejich e-mailu je nastaven a funguje." Utrpení trochu dalších hypertenze při čekání, jestli těch prvních pár missives synchronizace správně? Vaše diuretik může být jen příchozí.

BlackBerry Internet Service 4.1 přichází 8. října připravovat schránky došlé pošty pro větší dobro? původně objevila na Engadget na po. 11.07.2011 10:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj N4BB.com | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat