pondělí 11. července 2011

Microsoft Explorer Dotyková myš nenápadně odhalila, propaguje a hmatová zpětná vazba BlueTrack

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/10/microsoft-explorer-touch-mouse-quietly-revealed-touts-bluetrack/:
Microsoft je dotykový myš ? Jo, ty jsi o tom neslyšel. Ale jste chytil vítr jeho Myš Dotykový Explorer? Ne, my si to nemyslel. Ve skutečnosti, žádný měl kapesní vlákna, ale narazil na tento tvor na oblečení Londýn Vánoce v případě červenci. To je umístěné mezi Touch myši a myš Arc , který se může pochlubit modrou barvu, technologie BlueTrack (práci s myší po nohavici) a stejný druh hmatové scrollpad, která je použita na výše uvedené Arc. K dispozici je velké celkem pět programovatelných tlačítek, která lze konfigurovat pro levé nebo pravé straně použití, a samozřejmě, lze tyto dobré vibrace být zakázána, pokud jste prostě nejsou košer s 'em. Společnost Microsoft neměla úniku příliš mnoho dalších detailů, ale je kritizovaný země koncem tohoto měsíce (alespoň v UK) 69,99 liber.

Aktualizace: Naši kamarádi po dobu WinRumors podařilo zachytit oficiální tiskové střílel taky.

Microsoft Explorer Dotyková myš nenápadně odhalila, propaguje BlueTrack hmatová zpětná vazba a původně objevila na Engadget na ne. 10 červenec 2011 19:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Kapesní vlákna | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat