pondělí 11. července 2011

Comcast Xfinity TV App aktualizován Honeycomb Android tablets, Gingerbread telefony a iOS

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/11/comcast-xfinity-tv-app-updated-for-honeycomb-android-tablets-gi/:
Comcast je Xfinity TV App vyrobený jeho debutovat na tablet iPad v loňském roce a nyní je konečně připraven na tablets Android také. Poslední aktualizace v Android Marketu dodává Honeycomb verze s dálkovým ovládáním a video on-demand procházení je uvedeno výše (pouze úředně ověřené pro Xoom, ale měl by fungovat na ostatních také) - ale Play Now streaming , ale přesto - - a také by měla stanovit běžící aplikace na telefonu Gingerbread. Uživatelé iOS nebyly zcela vynechány, protože menší ránu bylo vydáno, která by měla vyřešit několik technických problémů na těchto platformách taky. Zdarma aplikace jsou k dispozici přímo u zdroje níže uvedených odkazů, vyberte požadovanou chuť a download pryč.

Pokračovat ve čtení Comcast Xfinity TV App aktualizován Honeycomb Android tablets, Gingerbread telefony a iOS

Comcast Xfinity TV App aktualizován Honeycomb Android tablets, Gingerbread telefony a iOS původně objevila na Engadget na Po. 11.7.2011 15:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink @ XfinityTVapps (Twitter) | zdroj iTunes , Android Market | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat