pondělí 11. července 2011

Textových při jízdě ještě zabije, ale je to na (mírný) pokles

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/eqBGMYDuIDg/texting-while-driving-still-dangerous-but-on-the-slight-decline.ars:

Rozhlédněte se kolem sebe v průměru za den, a odvrátil řízení, zejména pokud se týká používání mobilních telefonů a posílání SMS zpráv během řízení, by se mohlo zdát, že je více obyčejný než kdy jindy. Ve skutečnosti však může být frekvence řidičů pomocí mobilních telefonů a SMS klesá, v souladu s 50-stránkovou zprávu sestaven pro bezpečnost silničního Governors Association (GHSA). Navzdory tomu, lidí, kteří používají pomůcky při jízdě zůstává bezpečnostní riziko, zejména pokud jde o posílání SMS zpráv.

I přes téměř univerzální dohoda, že nepozorný řízení je špatná věc, GHSA výkonný ředitel Barbara Harsha poukázal na to, že řada výzkumných prací na toto téma jsou neúplné nebo rozporuplné. Protože toto, GHSA zkoumal více než 350 výzkumných prací na toto téma, aby se dal dohromady svou zprávu v pokusu sjednotit dostupné informace a najít trendy, ale Harsha poznamenal, že další studie jsou stále nutné plně porozumět rozsahu problém.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat