pondělí 11. července 2011

Cisco posiluje stadionu WiFi, je o něco snesitelnější MLB na internetu Obsessed (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/11/cisco-boosts-stadium-wifi-makes-mlb-slightly-more-tolerable-for/:

Každý, kdo byl v zabalené stadionu, nebo koncertní sál ví lépe, než očekávají, že budou moci procházet web nebo si můžete zkontrolovat poštu, pokud samozřejmě zařízení se stane, aby byla kompatibilní s některými málo využívá pouze data síti . Nová iniciativa od Cisco , nicméně, si klade za cíl připojení přes nasycení masy. Společnost je spojeno Stadium WiFi svazků Aironet 3500p přístupový bod, určený speciálně pro "high-density stadionu Arena nasazení", se strategicky umístěnými anténami, které se zaměřují méně míst se stejným množstvím propustnosti - zřejmě podobně jako 884, zařízení sítě AT & T nasazen na Cowboys Stadium pro Super Bowl XLV. Doufáme, že lehčí zatížení umístěné na nosičích - a už Sky High Ceny vstupenek - by přispělo Připojeno Stadium bezplatnou službu , ale klíčová slova jako "nákupní" a "zpeněžit" v síti společnosti oznámení nás si myslí, že některé jsou zelených bankovkách pravděpodobně změní, jakmile ruce Služba bude spuštěna v reálném, s připojením napadal světě přeplněných místech.

Pokračovat ve čtení Cisco zvyšuje stadionu WiFi, je o něco snesitelnější MLB na internetu Obsessed (video)

Cisco posiluje stadionu WiFi, je o něco snesitelnější MLB na internetu Obsessed (video) původně objevila na Engadget na Po. 11.7.2011 13:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Wi-Fi Planet | zdroj Cisco Blog | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat