pondělí 11. července 2011

College2Startup chce připojit Startups na nejlepší mladé talenty (a naopak)

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ZYkMxB4WecU/:

Ti, mediální odborníci z nás může být obeznámeni s "Help Reporter Out" , nebo HARO, který přináší reportérů a bloggery quotable zdroje a pomáhá malým firmám propagaci svých značek. Je to zajímavé, ne-li úplně prokázána, model. A teď, co když použijete tento model pro začínající a spuštění procesu přijímání? To byl Tolu Babalola je myšlení, když on vytvořil College2Startup , zdroj pro startupy, kteří chtějí najít kvalitní vysokoškolské nebo postgraduální talent.

Začínající vždy hledají talenty, a to není neobvyklé vidět založené společnosti acqu-pronájem startup jen proto, aby přístup k jeho talent. Ve skutečnosti, Mark Zuckerberg se dělat společnost z ní . Ale, to co bylo řečeno, není jednoduché feat. najít talent, který je vhodný pro správnou spouštěcí, a to zejména s bílým šumem přichází z míst, jako je CareerBuilder, Monster, a Craigslist.

Při vytváření College2Startup, Babalola si nějaké rychlé průzkumy, které v současnosti zaměstnáni na začínající a zjistil, že téměř dvě třetiny z nich byli najati na základě doporučení od přátel, bývalí kolegové, atd. Bylo by vysvětluje, proč se tedy, že to může být docela obtížné pro studenty a čerstvé absolventy najít otvory na nováčky, pokud nemají náhodou znáte někoho, kdo už uvnitř.

Tak, College2Startup umožňuje potenciálních zaměstnanců k odběru novinek denně (to Babalola vikáři) pro příjem volných pracovních míst. College2Startup denní zpravodaj je opt-in, a chtěl zaměřit pouze ty, které mají specifické pracovní talent. Když se potenciální zaměstnanec obdrží informační bulletin, on nebo ona může procházet v seznamu volných pracovních míst se najde příležitost, která jim nejlépe vyhovuje, a klikněte na tlačítko používat přímo z informačního bulletinu. A jakmile uživatel přihlásil, mohou filtrovat výsledky práce výpisy stejně.

Samozřejmě, může být model nezní zvlášť ohromující, jako místa, jako je Mediabistro (a mnoho dalších) nabízí možnost získat na míru e-mailem upozornění na typu úlohy, kterou hledáte, můžete aplikovat i přímo z těchto e-mailů. Takže zatímco opt-in, a apply-rovný-od-e-mailu je skvělé funkce, zakladatel říká, že to, co odlišuje College2Startup je v tom, jak se chová aplikace procesu. Otázky, zeptejte se, že společnosti potenciálních zaměstnanců na velkém stavbách bývají obecně, a nemají dělat velkou práci zjistit, co žalobce specifické dovednosti.

Babalola řekl, že chce získat pohovoru válcování hned od první aplikace, což je důvod, proč jsou kandidáti dotazy týkající se jejich konkrétních dovednosti. Jakmile uživatel klikne na "platí pro" odkaz v e-mailu, například, hledají se na stránku aplikace, ve kterých Babalola uspořádal řadu otázek ví, začínající se dočkat, až uvidí odpovědi, než pozvat žadatele V rozhovoru pro. Pokud je úloha určena pro backend vývojář na Groupon například budou uchazeči vyzváni, jako je "Jaké jazyky jste kód?", A žádal o tom mluvit (a obsahují odkazy na) stránek, které si vybudovali v minulosti , odkazy na jejich GitHub profilu, nebo dokonce poskytují úvodní video.

Babalola řekl, že si myslí, že posílat odpovědi na tyto otázky přímo do začínajících může pomoci tento proces zjednodušit a dostat míč do hry rychleji, takže začínající mají odpovídající ochranou proti podívat na prospectives před rozhovory. Pomáhá také omezit často labyrintu vlastní proces podávání žádosti do větších lokalit.

Ale velká g

Žádné komentáře:

Okomentovat