pondělí 11. července 2011

HP Přehrávání hudby synchronizace služby hity beta, aby vaše USB kabel

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/11/hp-play-music-syncing-service-hits-beta-bring-your-usb-cable/:
Ahoj, nebylo by skvělé, kdybyste mohli synchronizovat svou sbírku hudby přes váš pevný disk a všechny vaše mobilní zařízení? Ehm, my víme, co si myslíte. Přesto, HP jasně cítí, že je třeba hrát trochu dohnat. Začíná ještě další připojené hudby službu , tzv. HP Play, obstarávat speciálně pro majitele zařízení TouchPad, otočit se, a možná i dalších zařízení, jako webOS před 3. Beta právě zahájila a podle všech měřítek, že je velmi základní záležitost - jako, iTunes 2001 Základní: ne OTA synchronizaci, žádný mrak skladování a žádný obchod. Ale to je jen beta, a pokud se navazuje na službu hudby HP, který byl prý před několika týdny , může to být začátek něčeho v souladu s klimatizací, čisté pitné vody a další moderní očekávání.

HP Přehrávání hudby synchronizace služby hity beta, aby vaše USB kabel původně objevila na Engadget na Po. 11.07.2011 15:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Precentral | zdroj HP Hrát | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat