pondělí 11. července 2011

3G s podporou ASUS Eee Pad Transformer všiml online, cena začíná na 499 euro

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/11/3g-enabled-asus-eee-pad-transformer-spotted-online-priced-start/:
Do této doby, doufejme, že vy všichni, kteří byli na lovu u transformátoru konečně dostal své rukavice bez prstů na jedné. Pokud jste se natáhl na 3G verzi, ale můžete zastavit nervózní - to je už cena v kontinentální Evropě, čímž je skoro měsíc před jeho očekávaným příjezdem . ve Velké Británii Notebook Italia si všiml jak 16 GB a 32 GB iterací uvedené on-line, okouzlující € 499 a € 599, respektive, včetně DPH. Notebook Italia také chytil screenshot aktuální produktové stránky na italském webu společnosti ASUS, ale když jsme nahlédl výpis Právě jsme se našli WiFi pouze pro verze s předvídatelně za nižší ceny utkání. Ať tak či onak vám to kousek, i když jak v návodu k použití a ilustrovaný průvodce produkty je živ a zdráv na místě od společnosti ASUS, což naznačuje, měli byste vidět v ulicích Milano brzy.

[Díky, Marco]

3G s podporou ASUS Eee Pad Transformer všiml online, cena začíná na 499 euro původně objevila na Engadget na po. 11 červenec 2011 12:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Notebook Italia | zdroj ASUS (manuální) , (průvodce) , (produktová stránka) | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat