pondělí 11. července 2011

Apple soubory, druhá ITC stížnost proti porušení patentu HTC

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/11/apple-files-second-itc-patent-infringement-complaint-against-htc/:
Nic jako malá trocha, aby se zmírnilo v pondělí, že? Jen několik měsíců poté, co Apple HTC praštil se stížností ITC , vypadá to, že společnost dělá to samé znovu. Jako by jeden pokračující ITC stížnost na Samsung nebylo málo, americké Komise pro mezinárodní obchod se hlásí, že HTC je obviněn znovu. Jak se dalo předpokládat, že porušení patentu stížnosti žádá o osoby zablokovat dovoz "osobních elektronických zařízení" od HTC, ale až bude k dispozici pro veřejné zobrazení, je těžké přesně vědět, které zařízení (s) zaškrtnuto právníci ve městě Cupertino off . Pokud jde o předchozí TIFF? Soudce by měl rozhodnout o to 5. srpna, a tato zjištění pak podléhají přezkoumání celé Komise. HTC není zatím komentovat, neboť i když není vidět detaily, takže budeme určitě vás průběžně jako drama rozvíjí.

Apple soubory, druhá ITC stížnost na porušení patentových práv HTC původně objevila na Engadget na po. 11.07.2011 11:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj San Francisco Chronicle , patenty FOSS | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat