pondělí 11. července 2011

iRiver Příběh HD se stane prvním Google eBooks integrovaná e-reader, nebude poslední

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/11/iriver-story-hd-becomes-first-google-ebooks-integrated-e-reader/:
Nejsme úplně chybí pro digitální knihkupectví, ale Google nabízí e-knih je opravdu jedním z nejkluzčí kolem. A zřejmě to není téměř tolik místa jako obchodníci v Mountain View rád. Goog právě oznámil, že iRiver je příběh HD se brzy stane prvním Google eBooks integrovaný e-reader, se nový model do prodeje 17.července na cíl. To bude i nadále prodávat za 139,99 dolarů, a žádný skutečný hardware specifikace změna stávajících modelů. Samozřejmě, že e-knihy platforma byla otevřená pro všechny vydavatele, prodejci a výrobci od začátku, je to jen, že iRiver se stal prvním výrobcem, který věnovat pozornost. Samozřejmě, že Google je česání nám otevřeně o tom, že více z nich jsou na cestě, a pokud jste jen tak náhodou e-reader výrobce ... No, to by určitě ráda popovídat.

iRiver Příběh HD se stane prvním Google eBooks integrovaná e-reader, nebude poslední původně objevila na Engadget na Po. 11.07.2011 12:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Hot Hardware | zdroj Oficiální Google Blog | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat