pondělí 11. července 2011

Inhabitat na týden v zeleném: Bionic brýle, obnovitelné zdroje energie ostrova, a hybridní Popemobile

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/10/inhabitats-week-in-green-bionic-eyeglasses-renewable-energy-i/:
Kabelové technologie na lidské tělo v neuvěřitelné nové způsoby, jak tento týden oznámil, že Inhabitat ochrnutý japonský muž pustil dobrodružství přes Francii za pomoci robotické exoskeleton . Také jsme sledovali NASA zahájila recyklaci pee tašku , která změní moč do sportovní nápoj, a my si všiml pár bionické brýle , které by mohly pomoci slepí vidí. Na druhou stranu, roboti jsou stále více a více kreativní - Podívejte se na tyto psychedelické LED osvětlení obrazů ze strany vysavače Roomba. Také jsme viděli nové studie ukazují, že děti jsou předpovídání budoucnosti technologií a Toysmith dal obyčejné lepenkové obaly zábavné robot restart .

Futuristický letecký z hlavní protivětru tento týden Evropská unie investovala 6,2 milionu dolarů dolarů vyvinout nový druh "myCopter" létající auta . Také jsme sledovali, jak letadlo eGenius rozbil světový rychlostní rekord a Thomson Airways zahájila ve Velké Británii je první leteckou společností Powered by olej na smažení . Zelené stroje vyrazil do ulic, stejně jako BMW představila svůj planoucí Motorrad E-Bike a papež Benedikt XVI. dal M třídy Mercedes hybridní Popemobile .

Další zprávy, alternativní energie získané velké země jako zprávy vyplývá, že Amerika se dostává více energie z obnovitelných zdrojů, než z jaderných elektráren . Mezitím jsme vypluli na světě první obnovitelných zdrojů energie ostrova , a my jsme vykopali opuštěné cínového dolu, který byl přeměněn na 1,4 MW solární . Také jsme zkoumali zelenější stranu technologií v našich Zeptejte Tech Geek série jako gadget expert (a Engadget zakladatel) Peter Rojas vysvětlil způsoby, jak snížit notebooku spotřebu energie , klíč k energeticky účinné gadget nabíjení , složitosti vašeho notebooku režimu spánku , a nejlepší způsob, jak recyklovat staré kabely a nabíječky . Konečně, jako letní hit vrcholu jsme se podívat na několik čerstvých nové konstrukce pro zábavu na slunci - podívejte se na tento neuvěřitelný trávy světě iluzí

Žádné komentáře:

Okomentovat