sobota 19. března 2011

Zeptejte se Engadget: Nejlepší alternativa k PC 13-palcový MacBook Air?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/18/ask-engadget-best-pc-alternative-to-13-inch-macbook-air/:
Víme, že máte otázky, a pokud jste dost odvahy, aby požádala svět o odpovědi, zde je výstup, aby tak učinily. Tento týden Zeptejte Engadget otázkou je, k nám přijede z Sheikh Adnan Abdullah, který se zdá potřebují MacBook Air není ze strany Apple (nebo protějšek KIRF). Pokud hledáte zaslat dotaz své vlastní, napište nám na linku zeptat [at]] Engadget [dawt com.
"I v současné době vlastní Macbook Air, ale nejsem velký fanda Mac OS 13. Mám v plánu přechodu zpět na - Windows. Můžete mi doporučit na 14-palcový PC Windows, který je lehký jako MacBook vzduchu a poskytuje stejné množství životnost baterie? Díky! "
Musíme jen věřit, že tento chlapík není v tomto člunu sám, a když odpověď je zřejmá jen nainstalovat novou kopii systému Windows 7 na MBA přes Parallels nebo Boot Camp, to je docela možné, že on se snaží, aby otřásl celou Apple design. Takže, mimo MSI X-Slim série, je něco, na straně Wintel docela rád nejtenčí laptop Apple někdy?

Zeptejte se Engadget: PC alternativa k 13-palcový MacBook Air? Nejlepší původně objevila na Engadget na pá. 18 březen 2011 23:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat