sobota 19. března 2011

Teoretici nás blíže k podezření, cestování časem je možné pomocí Large Hadron Collider

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/19/theorists-get-us-closer-to-believing-time-travel-is-possible-via/:
Těžko říct, jestli doktor Brown by to jeho vyhledávané pečeť, ale naše naivní mysl již zhotovené: cestování v čase je nejen možné, ale to je dobře na dosah. Hejno vědci zřejmě zjistili, teorie, která by mohla využít Large Hadron Collider pohybovat tílka Higgs tam a zpátky v čase. 'Chytit' je, že mají ještě prokázat existenci řekl tílka, ale obráceně je to, že nic v teorii porušuje zákony fyziky či experimentální omezení. Jinými slovy by to neumožní člověka pohybovat tam a zpět podél univerzální harmonogram à la Fringe, ale to by mohlo umožnit, aby se zprávy dopředu a zpět. Asi 14 dalších nepravděpodobné věci se musí stát dříve, než by to mohlo být dokonce zkoušejí, ale pokud jste jen vzdáleně zajímá o pojem (pojď, ty jsi), dlužíte si to pro sebe, aby tyto zdroje vazby podívat.

Teoretici nás blíže k podezření, cestování časem je možné pomocí Large Hadron Collider původně objevila na Engadget na so. 19 březen 2011 03:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje arXiv , MSNBC | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat