sobota 19. března 2011

HTC EVO 3D, EVO Zobrazit 4G specifikace odhalil před CTIA Sprint oznámit?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/19/htc-evo-3d-evo-view-4g-specs-revealed-ahead-of-sprints-ctia-an/:
Všechny znaky ukazují na pohádali Sprint na CTIA příští týden - a budeme tam, samozřejmě! Ale dopředu to, BGR to tvrdí několik dalších podrobností o celkové zařízení jsme nasbírali není to tak dávno , že Sprint by měly být zobrazeny poprvé na výstavě - sice EVO 3D a 4G EVO Zobrazit tablet. Na EVO 3D stranu, tento zlý chlapec je tvarování až bude správný EVO 4G nástupce s ​​novější 1.2GHz procesor Qualcomm MSM8660, 4,3-palcový brýle bez-3D 960 x 540 displej (který, jako rumored pyramida , naznačuje, HTC je po QHD trend stanovené Motorola), monstrózní 1GB RAM, 1080p video out, 1,3 megapixelovým fotoaparátem dopředu, a - samozřejmě - duální 5 megapixelové kamery kolem zpět na stereoskopické snímání. Pověst také kolíčky Perník na startu spolu s 3D verze senzace a aplikace YouTube, aby se ujistil mají uživatelé spoustu 3D obsah z brány, to lahůdka vypadá zvláště uvěřitelný za to, že YouTube představil high-kvalitní mobilní přehrávání EVO 4G poslední roku.

Pokud jde o EVO Zobrazit 4G, to je tvarování až bude CDMA / WiMAX remix Flyer - podle očekávání - kompletní s perem. Jsou také očekává, že potvrdí, že Xoom přijede v chuti Sprint (s WiMAX v místě je LTE Verizon, samozřejmě) a zahájí "v příštích týdnech či měsících." Vypadat jako to bude těžké pro jiné dopravce, jít tak hluboko v show - ale hej, zveme 'em se to zkusit.

HTC EVO 3D, EVO Zobrazit 4G specifikace odhalil před jeho CTIA Sprint oznámit? původně objevila na Engadget na so. 19 březen 2011 01:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje BGR | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat