sobota 19. března 2011

Funkce: In-auto na počítači, smartphony, a budoucnost automobilů

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/oSgiKhD3BPE/in-car-computing-smartphones-and-the-future-of-cars.ars:

V průběhu našeho seriálu o budoucnosti auta , má jasnou představu o tom, kde se objevil tok je provoz v čele několika příštích letech. Pokud dnešní provoz je jako květ bakterií, které reaguje kolektivně na změny v životním prostředí, pak zítřejší provozu v sítích, kde jsou všechny vozy spojené na silnici, do oblak, a navzájem bezdrátového nervový systém, bude více jako úplně se tvořil, adaptivní a vyvíjející se organismus. Kromě stávající síť senzorů již vložené do silnic a dálnic, auta se stanou sbírek senzorů zamotaly do peer-to-peer, s některými mistr uzly této sítě připojené k mrak přes 4G.

Ale zatímco obraz o vývoji dopravy v příštích deseti letech se začal rýsovat, co zatím není tak jasná, je budoucnost skutečného vozu, který se zúčastní této Next-Generation plynulosti silničního provozu. Konkrétně, jedna otázka zůstává nezodpovězena: bude křemíku mozek budoucí vůz stavěný z-do, nebo budeme konektor naše smartphony do vozidla a používat procesory menší zařízení ', bezdrátové rádia a zobrazuje?

Dal jsem tuto otázku do našeho OpenForum účastníků, a diskuse , která následovala byla velmi, velmi dobré. Ale dříve, než jsem se shrnout, co OpenForum dohodli na jak dlouho-termín řešení (tam byl překvapující množství konsensu o tom, jak to by mělo jít), tak jsem se poprvé představují souhrn obou stranách problému.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat