sobota 19. března 2011

Mistubishi kapky LCD HDTV zaměřit se na 73-palcové a výše velikosti displeje

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/19/mistubishi-drops-lcd-hdtvs-to-focus-on-73-inch-and-above-sized-d/:
Že jsme neměli na místě nástupce obdržel line Mitsubishi i-o Unisen HDTV LCD na CES 2011 by měl být signál, ale nyní společnost dala oficiální - je snižování stavů TV operací, uzavřením některých kanceláří a opuštění LCD TV obchodní úplně. Jako jediná společnost stále prodávají zadní projekci sady pro spotřebitele, dopis od nadřízeného VP Cayce Blanchard (včetně po přestávce) označuje plán je zaměřit se na prodej a DLP Laservue televizory ve velikostech nad 73-palců, kde jeho ploché konkurenty jen výjimečně . To bude také prodávat projektory, zobrazovací stěny, tiskárny a velké veřejné obrazovek - jako Cowboys Stadium set - jiným společnostem. Samozřejmě, smutný jako každý je vidět LCD jít, že právě znamená, že je ještě více času soustředit se na 92-palcový DLP , která by měla zasáhnout police později v tomto roce. Dobře strávený čas, bychom říci.

Pokračovat ve čtení Mistubishi kapky LCD HDTV zaměřit se na 73-palcové a výše velikosti displeje

Mistubishi kapky LCD HDTV zaměřit se na 73-palcový a hlavně velikosti displeje původně objevila na Engadget na so. 19 březen 2011 18:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat