sobota 19. března 2011

Některé Thunderbolt MacBook Pros způsobuje blikání na kino Displays, Apple zkoumá (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/19/some-thunderbolt-macbook-pros-causing-flicker-on-cinema-displays/:

Ve světě sofistikovaných elektroniky v těchto dnech, je tu vždy riziko, že jsou inovátor . Bohužel se zdá, že naše poslední oběti jsou vlastníky Apple Thunderbolt-obtěžkaný MacBook Pros. Od startu, počet frustrovaných zákazníků byly hlásí, že jejich nový unibody notebooky - ze všech tří velikostí - jsou příčinou náhodné blikání na obě 24-palcový a 27-palcová Kino Zobrazí při připojení přes jejich Mini DisplayPort / Thunderbolt combo port, a nyní máme důkaz, video ke sdílení bolesti. Někteří také potvrdil, že i náhradní stroje od Apple jsou vykazující stejné chování, i když je zdrojem naší říká, že to nevypadá, že je rozšířený problém, a to společnosti hardware inženýři už teď do toho. Ať tak či onak, jsme pravděpodobně vidět firmware opravu pro tuto chybu brzy - to je k ničemu, že má velký monitor stále bliká na vás. Ještě jedna video po přestávce.

[Díky, Armando]

Pokračovat ve čtení Některé Thunderbolt MacBook Pros způsobuje blikání na kino Displays, Apple zkoumá (video)

Některé Thunderbolt MacBook Pros způsobuje blikání na kino Displays, Apple zkoumá (video) původně objevila na Engadget na so. 19 březen 2011 14:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Apple , sja3274 (YouTube) , rustybrick (YouTube) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat