sobota 19. března 2011

webOS SDK 2.1 nyní k dispozici všem příchozím, škádlí 'velký tlak' pro spuštění Veer

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/19/webos-2-1-sdk-now-available-to-all-comers-teases-big-push-for/:
Ačkoli webOS 2,1 už vyjde na 2s před (a hrst před plusy ) po celém světě, vývojáři nejsou zahrnuty v chráněných HP-NP Early Access Program byli vyřazeni z poslední verze SDK - až nyní. To je pravda: každá stará lůza přichází z ulice mají nyní přístup k webOS 2,1 stažení SDK, představovat výstavy vylepšení, "hybridní" app podpora pro balíky, které se klenou HTML, JavaScript, a C / C + +, JavaScript-založené webOS rozvoj služeb schopnosti. Ve svém blogu oznámil tento krok, HP vytváří konkrétní zmínka o Pixi s tím, že tato aplikace bude "jen pracovat" na Veer - jinými slovy, pokud byste se vyhýbal vývoj pro menší rozlišení obrazovky, než, ty ' mám nově nalezenou impuls začít hned, protože společnost plánuje "velkého postrčení" po propuštění Veer, že je "přichází hned za rohem." Samozřejmě, je to zařízení TouchPad , který dostal každý opravdu vystřelil do země Palm právě teď ... ale musíš někde začít.

webOS SDK 2.1 nyní k dispozici všem příchozím, škádlí 'velký tlak' pro spuštění Veer původně objevila na Engadget na so. 19 březen 2011 12:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PreCentral | zdroje HP Palm Developer centrum Blog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat