sobota 19. března 2011

HTC Thunderbolt hity 175 dolar cenu s LetsTalk - ale pouze na tento víkend

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/19/htc-thunderbolt-hits-175-price-point-with-letstalk-but-only/:
LetsTalk má dnes ráno klesla jeho cena na HTC Thunderbolt od 200 dolarů po celou cestu dolů na tak-daleko bezkonkurenční úroveň 175 dolar. To platí v případě koupě s povinným dva-rok plánu služeb a bude k dispozici všem zákazníkům ochotní, ať se jedná o nový Verizon, přidávat další řádek, nebo v případě modernizace jejich stávající telefon. To také zlepší Amazon 180 dolar cenu v jedné další důležitý aspekt: ​​Amazon blesky jsou na zadní straně, aby v současné době, vzhledem k tomu, LetsTalk má okamžitý vozidel a dokonce pokrytí nákladů na přepravu. Všechny dobré věci musí přijít do konce, nicméně, a to slevu, bude trvat pouze do pondělí, na kterém místě náklady se vrátí k udržitelnější bod pro prodejce. To znamená, že bychom poradit proti spěchají, pokud si nejste jisti, kategoricky - LetsTalk bude ding vám za $ 250, pokud nechcete držet na smlouvu, která jde s tímto telefon po dobu nejméně 181 den.

HTC Thunderbolt hity 175 dolar cenu s LetsTalk - ale jen pro tento víkend původně objevila na Engadget na so. 19 březen 2011 09:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje LetsTalk | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat