sobota 19. března 2011

Týden v Apple: recenze habaděj s IPAD 2, MacBook Pro, Xcode 4

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/4kIYzbN2hT8/week-in-apple-reviews-galore-with-ipad-2-macbook-pro-xcode-4.ars:

Horní příběhy z této poslední týden v novinkách Apple byly, nijak překvapivě, naši recenzi nového IPAD 2 a 13 "MacBook Pro s Thunderbolt. Také jsme si hands-on s Xcode 4, podíval se na nejnovější IPAD a Smart Cover teardowns, poučeni čtenáři o tom, jak používat Hlavní sdílení s jejich IOS zařízení, a diskutovali o složitosti pomocí Bluetooth stereo sluchátka s Mac nebo iPhone Přečtěte si o úplný seznam top příběhy.:

Ars hodnocení IPAD 2: velký nárůst výkonu v štíhlejší balení : IPAD 2 je iterace na původní IPAD s cílem optimalizovat uživatelské zkušenosti, a to jak uvnitř, tak vně. Ars vložte zařízení prostřednictvím svých kroků, aby viděli, jak rozdílné je to opravdu v našem posledním přezkumu.

Malé a mocný: recenze Apple nový 13 "MacBook Pro : S poslední kolo Pro upgrade MacBook, Apple konečně přináší všechny své prémie přenosné do-to-data s nejnovějšími procesory Intel 13. Ars dívá na "MacBook Pro , s některými měřítky "nový MacBook Pro 17 hozený v dobré opatření.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat