sobota 19. března 2011

LucidLogix Virtu v akci, diskrétní grafiku a Sandy Bridge dohromady na poslední

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/18/lucidlogix-virtu-in-action-discrete-graphics-and-sandy-bridge-t/:
Na veletrhu CES, LucidLogix to Virtu softwarové řešení slíbil získat diskrétní a Sandy Bridge GPU spolu v grafickém harmonii - dává vám i Sandy Bridge je namazat-blesk překódování videa a výkonem NVIDIA nebo ATI plošinu. Kód také umožňuje sledovat obsah z připravované Intel film Insider služba při spuštění diskrétní GPU. Teď, když Chipzilla je 2.-gen Core i5 a i7 procesory jsou stále na trhu en masse, gang v Hot Hardware dát RC Virtu prostřednictvím svých kroků, aby viděli, co to může dělat. Jak se dalo očekávat, software vosky chumps a kouří blázni, když kódování videa ve vysokém rozlišení, ale herní výkon utrpěl mírně (v 3DMark 11 FPS a zkoušky) s technologií povolena. Další nit k vyzvednutí bylo, že Virtu činí ovládacím panelu diskrétní karta je nedostupná, tak musí všechny grafické úpravy budou provedeny ve hře, kdykoli-li software spuštěn. Čas ukáže, jestli finální verze má podobné nedostatky. Hit se zdrojem odkaz pro celý sešlý.

LucidLogix Virtu v akci, diskrétní grafiku a Sandy Bridge spolu konečně původně objevila na Engadget na Pá. 18 březen 2011 21:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Hot Hardware | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat