sobota 19. března 2011

Dual-core Sandy Bridge notebooky dorazily! Dell, HP, Lenovo a Sony začne prodávat systémy

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/19/the-dual-core-sandy-bridge-laptops-have-arrived-dell-hp-lenov/:
Pokud vaše oči byly přilepené k Engadget tento týden jste si všimli, že tam bylo docela málo nových notebooků odhalen. Jistě, Samsung železniční-tenké řady 9 ukradl spoustu slávy, ale Dell a ASUS také válí několik nových Intel Sandy Bridge systémy. Ale něco jiného velkého se stalo tento týden v přenosný počítač světa - dobrý počet dual-core Sandy Bridge systémy konečně začala prodávat na vás laptop-milující lidi. Počkejte, ale ani to stalo zpět na CES? Ne tak docela: zatímco Intel oznámila dostupnost Sandy Bridge v lednu , to jen začala loď jeho quad-core čipy - nyní vše dual-core Core i3, i5, a i7s jsou připraveni, a tak jsou systémy, které dům ' em. Jsme shromáždili seznam plošin, které jsou nyní se na objednávku nebo udeření maloobchodníky. Hit, že číst další odkaz na zhroucení, a začít rozhodovat, pokud budete potřebovat nějaké čerstvé dual-core energie ve vašem životě.

Pokračovat ve čtení dual-core Sandy Bridge notebooky dorazily! Dell, HP, Lenovo a Sony začne prodávat systémy

Dual-core Sandy Bridge notebooky dorazily! Dell, HP, Lenovo a Sony začne prodávat systémy původně objevila na Engadget na so. 19 březen 2011 15:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat