sobota 19. března 2011

OnStar je poprodejní zrcadlo s názvem OnStar FMV, dostane nový mikrofon

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/18/onstars-aftermarket-mirror-to-be-called-onstar-fmv-gets-a-new/:
OnStar je poprodejní zrcadlo s názvem OnStar FMV, dostane nový mikrofon
Když General Motors používá CES k zahájení zrcátko s modrým tlačítkem, které by fungovat v každém autě to bylo voláno, docela jednoduše, " maloobchodní produkt . " Možná si uvědomil, že takové vágní paušálně název společnosti útok na každé auto vyrábí každý by mohl vést k trochu zmatek, GM se nyní rozhodla zavolat do zrcadla OnStar FMV. FMV, což je zkratka pro "For My vozidla" a ne "Full Motion Video", bude fungovat jako hands-free zařízení a umožňuje získat další modré tlačítko funkce, včetně turn-by-turn "směry a pomoc při mimořádných událostech. Vzhledem k tomu, CES se do zrcadla byl rozšířen o externí mikrofon, ale cena zůstává stejná: 299 dolar, když na trh letos v létě - plus 100 dolarů za instalaci a 18,95 dolarů za měsíc, nebo 199 dolar ročně využít služeb OnStar. Modrá tlačítka nejsou levné, synu.

Pokračovat ve čtení OnStar je poprodejní zrcadlo s názvem OnStar FMV, dostane nový mikrofon

OnStar je poprodejní zrcadlo s názvem OnStar FMV, dostane nový mikrofon původně objevila na Engadget na Pá. 18 březen 2011 19:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat