čtvrtek 16. prosince 2010

Vánoční osvětlení hack staví kontaktů chatu na stěně nad pracovní stůl (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/16/christmas-lights-hack-puts-your-im-contacts-on-the-wall-above-yo/:
Jak dobře víte, pokud existuje to může být počítačový pirát. A co lepší způsob, jak prsten ve svátky, než tím, že řetězec GE barevné efekty-35 G a světla - díky některým ručně řemeslně-ovladače a Microsoft. NET Micro Framework vestavěný řadič - odbočka do oznamovatel chatu? Samozřejmě, že se nejedná o žádné staré vánoční světla: mezi schopnost měnit barvy a nastavené světelné show, tihle kluci se mohou pochlubit sadou funkcí, které Clark Griswold byl ochoten zemřít. A to je místo, kde zaměstnanec společnosti Microsoft s názvem Andrej Kyselica přijde: pomocí Microsoft Lync 2010 Office Communications Server, náš člověk má zmanipulované systém, který mu umožňuje přiřadit každému jeho instant messenger kontakty na konkrétní žárovky, který mění barvu podle každého kontaktu stav (například, zelená znamená, že někdo k dispozici, bílá znamená daleko, a fialové prostředky z kanceláře). Dost sladký, ne? Podívejte se na video po přestávce za bližší pohled.

Pokračovat ve čtení vánoční osvětlení hack staví kontaktů chatu na stěně nad pracovní stůl (video)

Vánoční osvětlení hack staví kontaktů chatu na stěně nad pracovní stůl (video) se původně objevila na Engadget na čt. 16 prosinec 2010 09:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Stáhnout Squad | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat