čtvrtek 16. prosince 2010

Obor Monitor Pro: 'přenosný' 15,4-palcový monitor USB balení číselné klávesnice, DisplayLink

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/15/field-monitor-pro-portable-15-4-inch-usb-monitor-packs-number/:
Toto, přátelé, je ThinkPad W700 's nejhorší noční můrou. Spíše než nutí spotřebitele ke koupi olbřímí lappie s vestavěnou sekundární displej (nebo usazovací pro jednu ze Mimo to maličký alternativy ), Mobile Monitor Technologies má ještě lepší řešení: tato věc. Čtyři-libra pole Monitor Pro je určitě horký prodávající po dobu Accountemps, s rozkládací-plochý design a prostorný 15,4-palcový LCD vespod. V podstatě se jedná o 15-palcový notebook bez vnitřností, se může pochlubit jen 1280x800 LED-podsvícený displej, zadní stojánek, dva sloty pro zámek Kensington, dvojice USB 2.0 konektory, DisplayLink technika a full-na numerické klávesnici. Je určen k použití v obou ležel-ploché nebo stál-do módy, a pokud hledáte více trvalé řešení, to může také být namontován na blízké zdi. Bohužel, stále budete potřebovat samostatný AC čáry vedoucí do zásuvky, a relativně nízké rozlišení není vhodná k poklesu žádné čelisti. Hlava na minulost přestávka na podívat na to, co přesně tato šelma může nabídnout, a pak trpělivě čekat, až cena "rušnou sezonu 2011" houpačky dovnitř Ach, sladká vůně daní se splatností.

[Díky, Ian]

Pokračovat ve čtení Obor Monitor Pro: 'přenosný' 15,4-palcový monitor USB balení číselné klávesnice, DisplayLink

Obor Monitor Pro: 'přenosný' 15,4-palcový monitor USB balení číselné klávesnice, DisplayLink původně objevila na Engadget na st. 15 prosinec 2010 20:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Vše USB | zdroje Monitor mobilní technologie | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat