čtvrtek 16. prosince 2010

Dynamické očí LCD brýle Zastřeli slunce, nikoli po zbytek svého života (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/15/dynamic-eye-lcd-sunglasses-blot-out-the-sun-not-the-rest-of-you/:
Dynamické očí LCD brýle Zastřeli slunce, nikoli po zbytek svého života
Ty obří Chanel brýle si koupil za 450 dolarů může vás vypadat děje v bazénu, ale všimli jste si extra šilhání-linky jste dostat díky své sotva-tam tónování? Není v pohodě, a že by neměl být problém s dynamickými odstíny Eye. Tento koncept je nahoře sice vypadá hůř než pár knockoff Oakleys máš za 20 dolarů z nějakého obchoďáku kiosku, ale to je obrovsky lepší než na začátku prototyp ukázáno, pro jeho portrét v Pomsta pitomců V: pitomců Hit Beach. Princip je jednoduchý: každý objektiv je LCD, který vytváří tmavý rámeček přes slunce, blotting z největší zdroj oslnění a umožnění zbytek brýlí zůstat poněkud méně zbarvené. Jsou dokonce řekl, aby práce v noci. Je to projekt společnost pracuje na několik let a stále má mnoho měsíců vývoje doleva, ale to je dost blízko, aby požádal o pomoc prostřednictvím Kickstarter. Pokud máte pocit, štědrý, bude 400 dolarů daru zajistit, dostanete jeden z prvních párů na sjet z výrobní linky - nebo si jen čip v $ 10 pro dnes a získejte e-mail o tom, kdy si můžete objednat. Pravděpodobně bezpečnější cestu.

Pokračovat ve čtení Dynamické očí LCD brýle Zastřeli slunce, nikoli po zbytek svého života (video)

Dynamické očí LCD brýle Zastřeli slunce, nikoli po zbytek svého života (video) původně objevila na Engadget na st. 15 prosinec 2010 18:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Nejchladnější Gadgets | zdroje Dynamické očí | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat