čtvrtek 16. prosince 2010

Nokia up ante na Apple, přidává 13 více patentů na 24 již tvrdil

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/16/nokia-ups-the-ante-on-apple-adds-13-more-patents-to-the-24-alre/:
Řekli jsme si, že by to pravděpodobně trvat věčně . Nokia právě oznámila, že společnost má přihlášených pohledávek ve Velké Británii, Německu, Nizozemsku a obviňovat, že Apple iPhone, iPod touch a IPAD porušují patenty na Nokia. Tento přidává 13 více patentů na 24 již tvrdil v ITC a americké federální pohledávky . Zde je zvláště ústřižkový poznámku Paul Melin, viceprezident, duševního vlastnictví na Nokia:

"Nokia vynálezy chráněné patenty tyto patří i několik, které umožňují přesvědčivé uživatelské zkušenosti. Například při použití stírací gesto na dotykové obrazovce navigace obsah, nebo umožnění přístupu k neustále se měnící služby on-zařízení App Store, a to jak podána více než deset let před zahájením iPhone. "

Nový Nokia patentové nároky jsou široké pokrytí uživatelské rozhraní, v prodejnách-app zařízení, anténní konstrukce, potlačení šumu signálu, funkce pro zasílání zpráv, čipsety, identifikace volajícího, podsvícení displeje, integraci více rádií, a datovou kartu funkčnost. Proklikejte pro úplnou tiskovou zprávu.

Pokračovat ve čtení Nokia up ante na Apple, přidává 13 více patentů na 24 již tvrdil

Nokia up ante na Apple, přidává 13 více patentů na 24 již tvrdil původně objevila na Engadget na čt. 16 prosinec 2010 08:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat