čtvrtek 16. prosince 2010

Apple Mac App Store: otevřený pro obchod od 6.ledna

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/16/apple-mac-app-store-open-for-business-starting-january-6th/:
Zvažte zvěsti potlačeno. Přes šeptá, že Apple by být ve fázi zahajování Mac App Store v posledním roce tohoto desetiletí (nebo první následující, v závislosti na výhledu), obří Cupertino právě potvrdil, že to bude v roce 2011 začne obecného lidu se dostane do kopat ruce do něj. 6.ledna je datum otevření pro Mac App Store , a bohužel pro ty, kteří stále hučení podél na OS X 10.5, bude to Snow Leopard-jen záležitost. Plácnutí DAB ve středu CES, Apple plánuje uvolnit obchod v 90 zemích, a bude to funkce "placené a bezplatné aplikace v kategoriích, jako je školství, Hry, Grafika & Design, životní styl, produktivita a pomůcky." Samozřejmě, že to bude bezplatnou aktualizaci, a to bude pracovat více nebo méně přesně jako App Store se na vašem iPhone, iPod touch a IPAD. Jak s těmito vývody, vývojáři jsou schopni stanovit své vlastní ceny a potom se držet 70 procent z příjmů (za předpokladu, že je to placené app). Takže, kdo je připraven k ránu trochu Santa hotovosti, aby vyzváněl v novém roce?

Pokračovat ve čtení Apple Mac App Store: otevřený pro obchod od 6.ledna

Apple Mac App Store: otevřený pro obchod od 6.ledna se původně objevila na Engadget na čt. 16.prosinec 2010 08:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Apple | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat