čtvrtek 16. prosince 2010

Hewlett Packard soubory ochranné známky pro Gyst, Mýtě, a Veer: nové modely Palm?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/16/hewlett-packard-files-trademarks-for-gyst-myte-and-veer-new-p/:
Palm nikdy vystříhala divné, krátké názvy pro jeho zařízení - vzít Zire , například -, takže když slyšíte, že Palm je nový vlastník ochranné známky podala návrh na "Gyst", "Mýtě" a "Veer" v kategorie, která zahrnuje smartphony, nebere velký skok logiky věřit, že jsou určeny pro budoucí modely Palm. HP podání byly všechny provedeny na 10. tohoto měsíce, takže jsou velmi čerstvé, samozřejmě, si společnosti všech typů souborů pravidelně ochranné známky, které se nepoužívají ani shodit Engadgets na světě, nebo jen v případě, že konec nahoru, kteří jej potřebují dolů na silnici, tak bychom se k těmto znamenat, že tam určitě otočí na dopravce police v roce 2011. Naše hlasování? Myslíme si, že Mýtě to skvělý název pro malý telefon a my jsme slyšeli zvěsti, že oni budou uvolňovat malý model - možná Pixi nástupce - v několika příštích měsících, takže vedení se spíše pěkně.

Hewlett Packard soubory ochranné známky pro Gyst, Mýtě, a Veer: nové modely Palm? původně objevila na Engadget na čt. 16 prosinec 2010 11:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink everythingpre , PocketNow | zdroje USPTO (1) , (2) , (3) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat