čtvrtek 16. prosince 2010

Microsoft připouští, 'selhání' s stínítka Xbox 360, říká, že nikdo si je koupil

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/16/microsoft-admits-failure-with-xbox-360-faceplates-says-nobody/:
Tohle je přesně pro záznam, ten, že dokumenty se nepodařilo estetické experimenty. Microsoft Albert Penello byl zahnán do kouta za rozhovor britské Oficiální Xbox Magazín - většinou diskutovat konzole pětiletý výročí - a jejich projev dotkl nešťastný frontální příslušenství pro původní 360. Penello připustil, že ačkoli "stínítka byly to, co všichni chtěli dělat" před pěti lety, ale do značné míry neuspěl v oblasti maloobchodu úspěch, který vedl Microsoft zabít je pryč docela rychle. Nemůžeme říct, že jsme vůbec vyvinuly silné pocity v obou směrech o těchto plastových prettifiers, ať to prostě být šťastný, že Microsoft je nejnovější konzole periferní asi nebude podléhat podobným culpa přijetí opa za pět let.

Microsoft připouští, 'selhání' s 360 stínítka Xbox, říká, že nikdo je koupili původně objevila na Engadget na čt. 16 prosinec 2010 09:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Kotaku | zdroje Oficiální Xbox Magazín | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat