čtvrtek 16. prosince 2010

LG Optimus 2X: první dual-core smartphone s operačním systémem Android na trh, 4-palcový displej, nahrávání videa 1080p

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/15/lg-optimus-2x-first-dual-core-smartphone-launches-with-android/:
To je pravda, je to oficiální. Netřeba dodávat, že LG Star jsme nedávno dostali naše tlapy na velmi reálné, i když to nepůjde podle toho jména v maloobchodním prodeji - stejně jako vlastní zpráva materiály navrhl LG , toto monstrum se zvedl Optimus 2X jméno, jak je morphs z prototypu do brutálně rychlé, přemožen realitou. Na telefonu srdce bije dual-core Tegra 2 procesor běží na 1GHz, první takové konfiguraci, aby se oficiálně oznámila každý smartphone výrobce (i když jsme očekávali další každým dnem). V případě, že jste přemýšlel, jak by taková síla být používán, dobře, pro začátek, musíš to jak 1080p TV-out přes rozhraní HDMI a zachytávání videa přes 8 megapixelový fotoaparát primární spárován s 1,3 megapixelovým vačka dopředu na obličej- k-tvář volání.

4-palcový WVGA displej je podél pro jízdu spolu s 8 GB on-palubě skladování (rozšiřitelné až na 32 GB microSD) a 1.500 mAh baterie - ne větší než většina jedno-jádrové smartphony v těchto dnech, tak to bude bude zajímavé zjistit, zda konečné maloobchodní jednotky vydrží přes den typické použití. Bohužel, Optimus 2X zahajuje z brány s operačním systémem Android 2.2, ale LG již se zavázala uvolňovat Perníková aktualizací "v pravý čas." To hity první na domácím trhu LG Koreje příští měsíc, následuje Evropa a dalších asijských lokalit v nadcházejících týdnech, jsme si jisti, že se nemůžu dočkat, tak proč si vyzkoušet některé pastvou pro oči z našeho náhledu při průchodu čas? Postupujte podle přestávka na tiskovou zprávu.

Galerie: LG Star hands-o

Pokračovat ve čtení LG Optimus 2X: první dual-core smartphone s operačním systémem Android na trh, 4-palcový displej, nahrávání videa 1080p

LG Optimus 2X: první dual-core smartphone s operačním systémem Android na trh, 4-palcový displej, 1080p video záznam původně objevila na Engadget na st. 15 prosinec 2010 21:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat