čtvrtek 16. prosince 2010

Motorola 'stadiony' rady přihlášky ochranné známky na zařízení s herní / fitness funkce

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/16/motorola-stadia-trademark-application-hints-at-device-with-gam/:
Není to přesně ton jít dál, ale v poslední době přihlášce ochranné známky podané Motorola pro slovo "stadiony" má alespoň otevřel několik zajímavých možností. Zatímco (dosud neexistující) zařízení v pochybnost je zdánlivě telefon-související s ohledem na výrobky a služby společnosti Motorola, je doufat, že se vztahuje, žádost rovněž výslovně zmiňuje "hru zařízení v povaze ručních jednotek pro hraní elektronických her pro použití s externími displej nebo monitor, "spolu s počtem fitness-souvisejících funkcí, jako je srdeční tep, rychlost, kalorie a monitorování. Že tento kousek je dále podpořena samostatnou "stadiony" přihlášce ochranné známky podané Motorola již v listopadu, které se konkrétně vztahuje "zařízení fitness sledování." Co to všechno znamená? Kdybychom měli hádat, bychom, že je to nějaký druh fitness příslušenství určené pro použití s telefonem (případně s nějakými hra-jako rysy). Bohužel, hádání se o vše, co můžeme udělat v tuto chvíli.

Motorola 'stadiony' pokyny k použití ochranné známky na zařízení s herní / fitness funkce se původně objevila na Engadget na čt. 16 prosinec 2010 13:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PocketNow , telefon Arena | zdroje USPTO | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat