čtvrtek 16. prosince 2010

Myslíš, že první město elektrických vozidel dodáno do vlády Indiana, Leslie Knope vyzývá DIBs na všech 'em

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/16/first-think-city-electric-vehicles-delivered-to-indiana-governme/:
Šel k Pawnee v Indianě v dohledné době? Nelžou, je to místo, které přežije pouze ve dvou místech: v tvé mysli, a NBC studia. Jen "Pawnee" v blízkosti Prairie státu leží ve státě Illinois, ale je to v pohodě, můžeme stále předstírat. Po jednání , které Zamyslete se chystá jestřáb své město elektrických vozidel v Big Apple v tomto roce to vypadá, jako kdyby Indiana vláda bude skutečně nejprve získat to. Kování, ale vzhledem k tomu, jak Myslíš, že je především výrobní závod je zaparkováno v Elkhart, IN. První 15 Město EV - popsal společnosti jako "all-elektrické, nula-emise automobilů určené ve Skandinávii aplikacemi pro vozový park a městské dojíždějící" - mají šlápnout, doručena odboru správy mají být použity hlavně ministerstvo přírodních zdrojů ve státním parku systému. Samozřejmě, že Ron Swanson byl u páskou-ostrá ceremonie s ohledem na výpad jeden pro svou osobní potřebu, ale jakmile se dozvěděl o Myslíš, že plány se konečně valit ven maloobchodní distribuce ve vybraných městech USA v druhé polovině roku 2011, jeho svědomí mám lepší jej. Uf.

Pokračovat ve čtení První Myslete Město elektrických vozidel dodáno do vlády Indiana, Leslie Knope vyzývá DIBs na všech 'em

Myslíš, že první město elektrických vozidel dodáno do vlády Indiana, Leslie Knope vyzývá DIBs na všech 'em se původně objevila na Engadget na čt. 16 prosinec 2010 12:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Autoblog Zelená | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat