čtvrtek 16. prosince 2010

Mercedes SLS AMG elektrické E-Cell prohlédl: hrdlo-štěkat a sítnice-opalování (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/16/mercedes-electric-sls-amg-e-cell-previewed-neck-snapping-and-re/:
Mercedes SLS AMG elektrické E-Cell prohlédl: hrdlo-štěkat a sítnice-opalování
Pokud se někdy místo potřebné brýle varování tohle je to. Podívejte se, které barvy zaměstnání. Je to docela horké odstín na pěkně horké auto, E-Cell , Mercedes SLS AMG, který má svůj vnitřní spalování majetku svlékl a nahradit ne jeden, ne dva, ale čtyři elektromotory. To je jedno kolo, přirozeně, a přidáte-li je všechny se dostanete ekvivalent 528hp, trochu krátký výroby vozu 563hp, ale točivý moment je k 649ft/lbs ze skladu auta 479 - a je elektrické, které je všechno k dispozici od začátku. Je smutné, když kroucením není jediná věc, která se zvětšil, se tento vůz dodává neuvěřitelných 880 liber, aby již potěžkat 3571. Podle Auto Express, že to měl rozhodně negativní dopad na manipulaci, ale to dělá alespoň nabídnout poměrně slušný rozsah 125 míle. Zatím bez informací o nákladech, nebo kdy přesně Mercedes by mohl ohrozit tuto věc do výroby, ale starší slovní byl nebudeme vidět na ulicích kdykoliv před rokem 2013. Radši připravit sami nyní hledí do slunce na několik minut denně, a udělej si laskavost: start mžoural před klepnutím na tlačítko "play" na video níže.

Pokračovat ve čtení Mercedes SLS AMG elektrické E-Cell prohlédl: hrdlo-štěkat a sítnice-opalování (video)

Mercedes SLS AMG elektrické E-Cell prohlédl: hrdlo-štěkat a sítnice-opalování (video) se původně objevila na Engadget na čt. 16 prosinec 2010 10:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Auto Express | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat