čtvrtek 16. prosince 2010

Kyslík Audio debutuje O'Car, O'Dock iPhone auto dokovací příslušenství

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/16/oxygen-audio-debuts-ocar-odock-iphone-car-docking-accessories/:
Hledáte něco více než integrace své obvyklé dock iPhone autem nebo FM vysílač může poskytnout? Pak budete chtít, aby zvážila kyslíku Audio nový O'Car hlavní jednotky, které balení otočný iPhone dok, který je značně diskrétní, než některé jiné podobné jednotky tam venku. To je také, samozřejmě, full-rozvinutou autorádio, a to balení 4x55W zesilovač, který říká, že kyslík dodává "perfektní kvalitu zvuku", aby vaše auto reproduktorů. Jestli je to všechno trochu moc pro vás, ale kyslík také oznámila rozhodně standard-vypadající O'Dock jednotka, která jednoduše montuje na čelní sklo nebo palubní - zkontrolujte si to po přestávce. Bohužel, je tu ještě ani slovo o cenách a dostupnosti pro jednu jednotku, ale my jsme za předpokladu, že tyto údaje budou k dispozici na CES příští měsíc.

Pokračovat ve čtení Kyslík Audio debutuje O'Car, O'Dock iPhone auto dokovací příslušenství

Kyslík Audio debutuje O'Car, O'Dock iPhone auto dokovací příslušenství původně objevila na Engadget na čt. 16 prosinec 2010 01:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink MobileTechReview | zdroje Kyslík Audio | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat