čtvrtek 16. prosince 2010

Bing 2,0 přináší lepší integraci Facebooku a působivé streetside na iPhone (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/16/bing-2-0-brings-better-facebook-integration-and-the-very-useful/:
Microsoft právě vydala - nebo bychom měli říci, Apple právě schválila - verze 2.0 app vyhledávání Bing pro IOS zařízení. Kromě několika dalších nových funkcí, včetně integrovaných Facebooku má rád ve výsledcích vyhledávání (opravdu!?) A in-app checkins na Facebooku a Foursquare, Bing nyní přichází balení streetside, něco, co jsme poprvé viděli jako Street snímek , když to bylo ještě v laboratořích v Microsoft Research. Na rozdíl od Streetview Google, která vyžaduje hodně dopředu-a back-kliknutím a soustružení s cílem získat pocit, pro umístění, Streetslide poskytuje ucelenější pohled na obchodů a podniků v oblasti tím, že nechá vás bombardovat po chodníku, zatímco zvětšení a ven z budov se nachází na každé straně ulice. Vzali jsme to na krátký rotace (doslova) a odnesl dojem. Nenajdete streetside realizován pro všechny lokality dosud (například San Francisco je Make-out Pokoj byl nalezen na streetside ale šikmé dveře restaurace nebyl), ale oni přece zdá se, že obsahuje velké plochy velkých měst na které se vztahuje na základě našeho zadání testování Chicagu, Seattlu, New Yorku a San Francisku. Omlouváme se, ale zatím nic v Londýně a Amsterodamu, ale možná budete mít větší úspěch hledat své vlastní čtvrti. Podívejte se na úplný seznam toho, co je nového po přestávce kromě streetside demo od architekta Bing je "Blaze". Bohužel, nejsme vidět působivé panaroma funkce se zmiňuje v této verzi.

Pokračovat ve čtení Bing 2,0 přináší lepší integraci Facebooku a působivé streetside na iPhone (video)

Bing 2,0 přináší lepší integraci Facebooku a působivé streetside na iPhone (video) se původně objevila na Engadget na čt. 16 prosinec 2010 05:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TechTrends | zdroje iTunes | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat