úterý 23. listopadu 2010

Urban Uši Tanto multicolor sluchátka jsou držadlo ošklivý, ale ještě chladnější, než jste

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/23/urban-ears-tanto-multicolor-headphones-are-a-grab-bag-of-ugly-b/:
Každý ví, že jediný způsob, jak prokázat svou non-shoda je nosit multi-barevné sluchátka . Alespoň, že se zdá být téma Urban Uši naráží na jeho prostřednictvím sluchátek Tanto, které jsou sestaveny z náhodně barevných dílů v továrně - pokud to nějak nebylo dost jasné z obrázku výše. Kromě toho hroznou pachuť 80. let , tyto plechovky mají ruční 40mm, inline dálkové ovládání s multi-funkční tlačítko pro přijímání hovorů / ovládání hudby, a dokonce i mikrofonu - což je paradoxně pro šetrné k moderní-denní smartphone vlastníků. Urban Uši dokonce obsahuje několik dalších kabelů pro zajištění práce s headsety stereo zdroje a telefonů Nokia . Tato temperamentní chlapi jsou již v prodeji za 47 dolarů v omezeném množství - pokud se vám líbí, co vidíte, urvat pár před zbývající část-zásobníky běžet na sucho.

Urban Uši Tanto multicolor sluchátka jsou držadlo ošklivý, ale ještě chladnější, než jste původně objevila na Engadget na út. 23 listopad 2010 00:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gadling | zdroje Urban Uši | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat