úterý 23. listopadu 2010

ASUS Eee Poznámka: je překvapivě rozumný nový název pro Eee Tablet

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/23/asus-eee-note-is-the-surprisingly-sensible-new-name-for-the-eee/:
Vzpomínám si, jak matoucí to bylo již v květnu, kdy ASUS představil spoustu tablet vyzval polštářky a jakýsi digitální poznámkový blok vyzval Tablet ? Alespoň něco z toho chaotický jmenovat schéma je nyní odstraněna díky milosrdné přejmenování Eee Tablet nové EA800 Poznámka Eee moniker. Je to stejný stil 8-palec (768 x 1024) černobílý displej, který nabízí 64 úrovní šedi a 256 úrovní přítlaku, couval 4 GB integrované skladování, 2 megapixelový fotoaparát, hlasový záznamník, a vestavěný stylus silo. WiFi je samozřejmě dané, a tam je microSD slot a 3700mAh baterie někde uvnitř, že matná černá shell stejně. Když to jít do plánu této době bychom měli být vidět mnohem víc na poznámky Eee na CES v lednu. Jsme pencilling to v již.

Pokračovat ve čtení ASUS Eee Poznámka: je překvapivě rozumný nový název pro Eee Tablet

ASUS Eee Poznámka: je překvapivě rozumný nový název pro Eee Tablet původně objevila na Engadget na út. 23 listopad 2010 05:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Notebook Italia | zdroje ASUS | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat